Ook dit jaar staat Fröling Nederland op de Installatie vakbeurs in Hardenberg op 10, 11 en 12 september 2019

Op de beurs maakt u kennis met de volgende ketels:

PE1c (16-22kW) Met condensatietechnologie

Speciaal voor de particuliere markt brengt Fröling de nieuwe ketel PE1c op de markt. Deze ketel is standaard uitgerust met een innovatieve condensatietechnologie. Deze unieke techniek zorgt voor een efficiëntie van 106% en een economische en uiterst stille werking in de kleinste ruimtes.

Hiernaast scoort de nieuwe PE1c erg goed op comfort, lage emissies en laag stroomverbruik. De uitstoot van fijnstof bij deze ketel is zo laag (onder de 1%) dat het voor de Tùv niet meer meetbaar is!

S4Turbo (15-60kW) De nieuwe generatie stukhoutketels

Ontdek de wereld van de moderne stukhoutketeltechniek met de S4 turbo. De ervaren ingenieurs van Fröling hebben zich bij de ontwikkeling van de nieuwe S4 Turbo hoge doelen gesteld en deze ook weten te realiseren. Zo is de S4 Turbo wereldwijd de enige stukhoutketel die ook leverbaar is met de innovatieve condensatietechniek, goed voor het A++ label! Met deze ketel kan een rendement van meer dan 100% worden behaald. Met de S4 Turbo kan brandhout van 50 cm lengte vanaf een vermogen van 15 kW worden verbrand.

Fröling T4e – Een winnaar!  

De Fröling T4e staat voor de nieuwe generatie snipperhoutketels. Met zijn intelligente, volledig automatische verbranding kan deze ketel zowel houtsnippers als pellets efficiënt verbranden. Door de siliciumcarbide verbrandingskamer bereikt de T4e een hoge efficiëntie (tot 94%) met de laagste emissies. Tevens kan een fijnstoffilter worden toegevoegd om nóg lagere emissiewaarden te garanderen. Het slimme gebruik van energiebesparende schijven zorgt voor een extreem laag stroomverbruik. 

Ook dit jaar staat Fröling Nederland op de Installatie vakbeurs in Hardenberg op 10, 11 en 12 september 2019

Fröling levert al vanaf 1961 hoogstaande biomassaverbrandingsketels

Vanaf het begin heeft Fröling zich gericht op het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van hout als energiebron. Door tal van baanbrekende innovaties en voortdurende ontwikkeling kan een uniek assortiment worden aangeboden. Efficiënte verwarmingstechnologie van eengezinswoningen tot industriële toepassingen in een vermogensbereik van 7 – 1500 kW.

Fröling mag jaarlijks gerenommeerde prijzen in ontvangst nemen, evenals belangrijke energielabels. Het maakt het innovatieve Fröling absoluut uniek in deze branche. Een echte koploper, die graag door andere merken wordt gekopieerd. 

Het gebruik van biomassaketels is een prachtige oplossing op het gebied van duurzaam en energiezuinig werken en wonen. In samenwerking met Europa’s grootste en beste biomassaketelfabrikant, het Oostenrijkse Fröling, bieden wij een brede range biomassaverbrandingsketels. Deze ketels verwarmen CO2 neutraal middels stukhout, houtpellets of snipperhout (hout-cv’s). Of het nu een kleine woning betreft, een grote loods, bedrijfspand of zwembad, Fröling heeft voor elke situatie de juiste oplossing in huis.