Maak uw keuze voor deze grote ketels

Bent u op zoek naar een duurzame manier van verwarmen, een HOUT-CV of biomassaverbrandingsketel en u wilt weten welke ketel (pelletketel, snipperhoutketel) u nodig heeft voor welke oppervlakte? Wilt u een ervaringsdeskundige aan het woord hebben? Welke handleiding hoort bij die ketel of wilt u een video over de nieuwe verbrandingsketel bekijken… Bekijk hieronder het aanbod van de grote ketels en laat u online voorlichten. Heeft u hulp nodig bij de keuze of de stappen dan kunt u altijd contact opnemen.

TX
(150-250kW)

Turbomat
(150-250kW)

Lambdamat
(300-1000kW)

TI 350
(350kW)

Algemene informatie

PTH uw leverancier voor biomassaketels

We zijn gestart in 2006. Tot en met 2009 hebben we ons voornamelijk bezig gehouden met de verkoop en installatie van diverse merken stukhout gestookte ketels. Echter groeide de vraag naar efficiënter verstoken van hout, wat ook wel het vergassen wordt genoemd. Ook de vraag naar volledig automatische systemen zorgde ervoor dat we samenwerking aangegaan zijn met de voormalige importeur van Fröling, vanaf 2010 hebben we dan ook alle service en installatie van Fröling ketels in Nederland op ons genomen. Met succes onderhouden we op dit moment ruim 450 Fröling ketels in Nederland.

Vanaf 2015 hebben we de overgang gemaakt om officieel importeur te worden van het merk Fröling. Fröling is de grootste fabrikant van biomassa verbrandingsketels. We hebben ons ten doel gesteld om met u als installateur of dealer ‘het nog meer op de kaart zetten van het merk Fröling in Nederland’. Dit is een goed uitgangspunt voor de eventuele samenwerking met dealers en installateurs in Nederland.

Voor Nederland zijn wij de officiële importeur van Fröling producten. Hiermee heeft u dus een aanspreekpunt voor het Nederlandse netwerk, u kunt bij ons terecht voor ketel en brandstof keuze, maar ook kunnen wij u bijstaan met het tekenwerk voor de installaties.

Alle gangbare onderdelen van Fröling ketels zijn standaard bij ons op voorraad  |  Telefonische ondersteuning 24 uur per dag en 2e lijn service door eigen monteurs bij u op locatie  |  Wij kunnen u bijstaan met maximale product kennis.