Gasgestookte CV ketel van Fröling

Bent u op zoek naar onderdelen voor een Fröling gasgestookte ketel, dan kunt u die via PTH HOUT CV bestellen. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Let op: wij hebben altijd een afbeelding van het typeplaatje nodig.

  • Laad hier uw afbeelding van onderdeel of typeplaatje.
    Sleep bestanden hierheen of
    Door het formulier in te vullen laat u persoonlijke gegevens achter bij ons op de website. Dat hebben wij nodig, anders kunnen wij u geen juiste offerte toesturen. Uw gegevens worden enkel gebruikt waarvoor u het formulier invult. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft kan niet bij je gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING

Algemene informatie

PTH uw leverancier voor biomassaketels

PTH HOUT CV is de Nederlandse importeur van Fröling en PTH Hout-CV is gespecialiseerd op het gebied van biomassa-verbrandingsinstallaties. Vanaf 2006 heeft PTH HOUT CV zich intensief bezig gehouden met de mogelijkheden voor het verwarmen van bedrijven, overheidsinstellingen en woonhuizen d.m.v. biomassaketels. Fröling is de grootste fabrikant van biomassa-verbrandingsinstallaties in Europa. PTH Hout CV kan u voorzien van alle informatie en producten uit het Frölingassortiment.