Gasgestookte CV ketel van Fröling

Bent u op zoek naar onderdelen voor een Fröling gasgestookte ketel, dan kunt u die via PTH HOUT CV bestellen. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen wij u onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen.

Let op: wij hebben altijd een afbeelding van het typeplaatje nodig.

  • Laad hier uw afbeelding van onderdeel of typeplaatje.
    Sleep bestanden hierheen of
    Graag wijzen wij u op het volgende. Door het formulier in te vullen, laat u persoonlijke gegevens bij ons achter. Deze gegevens hebben wij nodig om u goed van dienst te kunnen zijn en worden enkel voor dit doeleinde gebruikt. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft, kan dus ook niet bij uw gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING

Algemene informatie

PTH uw leverancier voor biomassaketels

PTH HOUT CV is de Nederlandse importeur van Fröling en PTH Hout-CV is gespecialiseerd op het gebied van biomassa-verbrandingsinstallaties. Vanaf 2006 heeft PTH HOUT CV zich intensief bezig gehouden met de mogelijkheden voor het verwarmen van bedrijven, overheidsinstellingen en woonhuizen d.m.v. biomassaketels. Fröling is de grootste fabrikant van biomassa-verbrandingsinstallaties in Europa. PTH Hout CV kan u voorzien van alle informatie en producten uit het Frölingassortiment.