Modulair Solar gelaagde Tank FW

Fröling modulaire gelaagde tank en FW modulaire solar-gelaagde tank.

De FW-gelaagde tank van Fröling en de nieuwe FWM-module voor drinkwater zijn complete compacte oplossingen voor de stookruimte. De gelaagde tank is beschikbaar mèt of zonder een solar-spiraal. Ze kunnen worden gebruikt in combinatie met de volledige reeks Fröling-tanks om optimale oplossingen te bieden en zijn voor bijna elke installatie bruikbaar.

De uitgebreide oplossing voor de stookruimte. De krachtige solar-spiraal zorgt ervoor dat de tank volledig wordt geladen wanneer energie aanwezig is van het zonnepaneelsysteem. Dankzij het speciaal ontwikkelde temperatuur-controlesysteem TCS, word de tank optimaal geladen, wat resulteert in hogere opbrengst en opslag.

Heeft u een vraag aan PTH Hout CV?

 

Heeft u interesse in een biomassa verbrandingsketel van Fröling? Fröling is de grootste Europese fabrikant van biomassa verbrandingsketels. Of wilt u eventueel het dealerschap aangaan met PTH Hout CV om de biomassa verbrandingsketels te verkopen en te plaatsen ? Of wilt u algemene informatie over de ketels, over Fröling of over PTH Hout CV? Kies het juiste formulier voor uw informatie en vul alle gevraagde gegevens in. Daarna nemen wij contact met u op.