FKE Aqua (8 en 17kW)   

De inbouwhaard van Fröling

Brandstof: stukhout

Fröling zet een nieuwe norm met de NIEUWE watergeleidende inbouwhaard FKE Aqua. De FKE Aqua zorgt voor aangename warmte in de woonkamer en creëert een droomachtige sfeer door de zichtbare vlam. Met behulp van een geprefabriceerde bekleding kan de inbouwhaard worden ontworpen volgens de eisen van de klant. De inbouwhaard kan bijvoorbeeld worden bekleed met natuursteen, tegels of afzonderlijk worden gepleisterd. Bovendien kan de FKE Aqua naar wens worden ommuurd, zodat het ontwerp van een persoonlijke wellnessruimte vrijwel onbeperkt is.

Door het grote kijkvenster met zelfsluitende deur (links of rechts selecteerbaar) kan het haardhout met maximaal 33 centimeter (8 kW) of 50 centimeter (17 kW) worden geplaatst. ongeveer 80% van de teruggewonnen warmte-energie wordt naar de buffertank en dus naar het verwarmingssysteem gevoerd. De aansluiting van een solar systeem is ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Alle aansluitingen aan de waterzijde, evenals de externe verbrandingslucht, zijn neerwaarts gericht en gemakkelijk toegankelijk. Efficiëntie van meer dan 84% wordt bereikt.

Voordelen:

  • Beschikbaar in 8 kW en 17 kW
  • Zelfsluitende deur (links of rechts)
  • Prachtig glazen kijkvenster
  • individueel ontwerpbare ombouw

 

Ketels

Beschikbare types:

  • FKE Aqua 8 kW
  • FKE Aqua 17 kW

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte aanvragen voor deze geweldige stukhoutketel? Meld u via één van onze dealers aan voor de PTH Portal (in menu op MAAK OFFERTE) en maak eenvoudig een offerte van uw ketel.
<AANMELDEN>

 

Handleidingen

Klik HIER

Voorbeelden van plaatsing

Heeft u een vraag aan PTH Hout CV?

 

Heeft u interesse in een biomassa verbrandingsketel van Fröling? Fröling is de grootste Europese fabrikant van biomassa verbrandingsketels. Of wilt u eventueel het dealerschap aangaan met PTH Hout CV om de biomassa verbrandingsketels te verkopen en te plaatsen ? Of wilt u algemene informatie over de ketels, over Fröling of over PTH Hout CV? Kies het juiste formulier voor uw informatie en vul alle gevraagde gegevens in. Daarna nemen wij contact met u op.