Unicell NT-S warmwatertank

Er kan veel energie worden bespaard, niet alleen tijdens verwarming, maar ook tijdens warm water bereiding.

De vacuümemaille en de anode met magnesiumbescherming beschermen tegen corrosie en zorgen voor bescherming tegen hoge temperaturen en dragen bij aan een lange levenscyclus. Of het nu een optimaal warmwaterbereidingssysteem is voor iedere ketel of een efficiënte zonnetank, de Froling Unicell is volledig veelzijdig en garandeert een efficiënte, hygiënische bereiding van warm water. Gebruik van zonne-energie voor de verwarming van huishoudelijk water.

De Froling Unicell NT-S maakt efficiënt gebruik van zonne-energie mogelijk voor het verwarmen van huishoudelijk water. Het onderste element is rechtstreeks verbonden met het zonnepaneelsysteem. Het bovenste verwarmingsoppervlak zorgt voor extra warmte, dat wil zeggen dat de zonne-energie het hele jaar door kan worden gebruikt. Het is ook mogelijk om extra verwarming te bieden met behulp van een elektrische verwarmingspatroon, afzonderlijk verkrijgbaar.

Heeft u een vraag aan PTH Hout CV?

 

Heeft u interesse in een biomassa verbrandingsketel van Fröling? Fröling is de grootste Europese fabrikant van biomassa verbrandingsketels. Of wilt u eventueel het dealerschap aangaan met PTH Hout CV om de biomassa verbrandingsketels te verkopen en te plaatsen ? Of wilt u algemene informatie over de ketels, over Fröling of over PTH Hout CV? Kies het juiste formulier voor uw informatie en vul alle gevraagde gegevens in. Daarna nemen wij contact met u op.