TI 350 (350kW)     

De nieuwe industrie ketel in compact formaat

Brandstof: pellets en snipperhout

De nieuwe TI 350 van Fröling heeft de belangrijkste kenmerken van een industrie  verbrandingsketel in de meest compacte bouwvorm.

 • Industrieel beweegbaar trappenrooster voor 24 uur
  vollast werking en een diversiteit aan brandstoffen
 • Rookgas recirculatie optimaliseert het verbrandingsresultaat
 • Staande 3-trek warmtewisselaar
  inclusief automatische reiniging
 • Besturing door H3200 met Touchscreen,
  voorbedraad en gereed voor internetconnectie

Hoog temperatuur verbrandingskamer met bewegend trappenrooster

De hoge temperatuur verbrandingskamer is op gebouwd uit 4 delen (vuurvaste stenen / isolatie1/ luchtmantel / isolatie 2), waardoor een optimale zuivere verbranding bereikt wordt.

De mantelkoeling zorgt samen met het watergekoelde invoer- kanaal voor minimale verliezen en een hoge betrouwbaarheid. Met behulp van het beweegbaar trappenrooster worden ook slechtere brandstoffen en slakgevoelige brandstoffen onderhouds-  en storingsvrij verbrand. De primaire lucht/ zoneregeling garandeert een optimale verbranding van de brandstoffen, ook zorgt dit voor uitstekende emissiewaarden. De onder het rooster vallende asresten worden vol automatisch naar de ascontainer getransporteerd.

Staande Warmtewisselaar

De staande warmtewisselaar reinigt zichzelf en de wisselaar oppervlakten worden gereinigd door een automatische WOS. Dit resulteert in een constant hoog rendement. De ontassing word verzorgd door een degelijke vijzel welke de asresten naar de asboxen transporteert.

PDF informatie

Wilt u meer gegevens over de ketel als: installatieschema’s, gebruikershandleidingen of technische onderdelenlijsten? Dat kan. Deze hebben wij in de PTH Portal geplaatst. Meld u aan voor de PTH Portal en maak eenvoudig een offerte van uw ketel.
<AANMELDEN>

 

Ketels

Beschikbare types:

 • TI 350 | 350 kW