Functie: Trainer/Coach

 

Als trainer/coach bouw je mee aan de ontwikkeling en groei van PTH Hout CV. Jij bent verantwoordelijk voor het opleidingscentrum. Dagelijks zorg jij ervoor dat onze dealers onbezorgd kunnen werken met Fröling. Jij weet zelfs de verwachtingen te overtreffen.

Functieomschrijving

Het afgelopen jaar hebben we ons landelijke dealernetwerk opgezet. We willen met jou de volgende stap zetten die optimaal aansluit bij de huidige en toekomstige (makt)wensen. In een nieuw project is het doel om een opleidingscentrum op te zetten – een hulpmiddel om in de dagelijkse praktijk, structureel en op een professionele manier aandacht te hebben voor kwaliteit.

Als trainer/coach ben jij het directe aanspreekpunt voor de dealers en adviseer je rechtstreeks – vanuit onze locatie in Appelscha – op het gebied van kennis en service (niet commercieel). Je leidt de groep op tot één van de bestaande Fröling-dealervormen. Je zult introductie-, technische trainingen en e-learning modules ontwikkelen, waarin jij beleidsmatig de verantwoording draagt richting het Management Team.

Wij zoeken

Een gedreven, betrokken en hulpvaardige collega. Je vindt het leuk om te adviseren en krijgt energie om het dealernetwerk te ondersteunen.

Je werkzaamheden bestaan onder ander uit:

  • Opleidingscentrum opzetten door middel van Blended Learning
  • Het geven van trainingen
  • (Telefonisch) adviseren van bestaande en nieuwe dealers
  • Onderhouden en opbouwen van waardevolle en duurzame relaties

Verder ben je:

  • Communicatief, gastvrij en een vriendelijk aanspreekpunt
  • Ondernemend, betrokken en pro-actief
  • Sensitief, enthousiast, flexibel, creatief en je hebt een passie voor leren en ontwikkelen
  • Oplossings-, klant- en resultaatgericht
  • Gestructureerd, nauwkeurig, stressbestendig en je kunt prioriteiten stellen
  • Overtuigend en daadkrachtig

Ben jij trainer/coach en heb je affiniteit met duurzame oplossingen? Of heb je een achtergrond in techniek en zoek je iets waarbij je deze kennis kan gebruiken in een uitdagende vervolgstap? In beide gevallen is deze vacature interessant. Ook starters zijn zeker welkom, zolang jij maar de juiste motivatie, communicatieve skills en hulpvaardige drive hebt!

Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende fulltime baan in een groeiend familiebedrijf. Door de korte communicatielijnen zul je al gauw bij vele bedrijfsprocessen betrokken worden. We zijn een bedrijf dat acteert onder de grootste fabrikant van biomassaketels – Fröling Oostenrijk – en is de succesvolste speler in de branche. Er heerst een informele, collegiale sfeer waarbij er veel wordt samengewerkt. Bij ons in Appelscha werken nu 9 medewerkers, waarbij 6 op kantoor.

Enthousiast?
⇒ Ben je enthousiast geworden van de functie van Trainer/Coach en zie jij jezelf ervoor zorgen dat de ontwikkeling en groei van PTH Hout CV verder wordt opgebouwd? Solliciteer dan direct via info@pthvof.nl.

 

⇒ Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met Peter ten Hoor, Algemeen Directeur, via 085-4845823.