Offertes maken met de portal

Wij hebben een rekentool ontwikkeld waarmee u als particulier, installateur of dealer eenvoudig een offerte kunt opstellen voor een ketel en toebehoren van Fröling. U kunt zich hier als particulier, installateur of dealer aanmelden voor deze portal.

Door eenvoudigweg alle stappen in de portal in te vullen, maakt u een complete offerte in pdf, welke eventueel gepersonaliseerd verstuurd kan worden naar uw eigen klanten. Ofwel u kunt uw eigen logo uploaden welke ook op de offerte komt te staan. Evenals uw bedrijfsgegevens.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan horen wij dat graag van u. info@pthvof.nl

Inloggen PTH Portal

Maak eenvoudig een account aan op de PTH Portal en bereken uw eigen biomassaketel van Fröling. Heeft u vragen over de portal? Bekijk eerst de sheet of neem contact op.

 

Hoe werkt het?

 1. Weet u welke brandstof u wilt gaan stoken? (pellets, snipperhout of stukhout) (informatie)
 2. Weet u hoeveel kW u nodig heeft? (informatie)
 3. Nu kunt u een account aanmaken in de portal (klik hier)
 4. Klik op maak offerte
 5. Maak een keuze voor de brandstof
 6. Selecteer het gewenste aantal kW’s
 7. Kies de gewenste ketel uit de selectie
 8. Loop daarna de stappen door
 9. Boven in het scherm staat de informatie wat u minimaal nodig heeft. De aanbevolen artikelen zijn rood geselecteerd
 10. Rechtsonder in het scherm ziet u een opsomming van de gekozen onderdelen.
 11. Als u alle stappen doorlopen heeft opent het systeem automatisch de gemaakte offerte in PDF

Heeft u vragen en/of opmerkingen, dan horen wij dat graag van u. info@pthvof.nl

Algemene informatie

PTH uw leverancier voor biomassaketels

We zijn gestart in 2006. Tot en met 2009 hebben we ons voornamelijk bezig gehouden met de verkoop en installatie van diverse merken stukhout gestookte ketels. Echter groeide de vraag naar efficiënter en duurzamer stoken van hout, wat ook wel het vergassen wordt genoemd. Ook de vraag naar volledig automatische systemen zorgde ervoor dat we samenwerking aangegaan zijn met de voormalige importeur van Fröling, vanaf 2010 hebben we dan ook alle service en installatie van Fröling ketels in Nederland op ons genomen. Met succes onderhouden we op dit moment ruim 450 Fröling ketels in Nederland.

Vanaf 2015 hebben we de overgang gemaakt om officieel importeur te worden van het merk Fröling. Fröling is de grootste fabrikant van biomassa verbrandingsketels. We hebben ons ten doel gesteld om met u als installateur of dealer ‘het nog meer op de kaart zetten van het merk Fröling in Nederland’. Dit is een goed uitgangspunt voor de eventuele samenwerking met dealers en installateurs in Nederland.

Voor Nederland zijn wij de officiële importeur van Fröling producten. Hiermee heeft u dus een aanspreekpunt voor het Nederlandse netwerk, u kunt bij ons terecht voor ketel en brandstof keuze, maar ook kunnen wij u bijstaan met het tekenwerk voor de installaties.

Alle gangbare onderdelen van Fröling ketels zijn standaard bij ons op voorraad  |  Telefonische ondersteuning 24 uur per dag en 2e lijn service door eigen monteurs bij u op locatie  |  Wij kunnen u bijstaan met maximale product kennis.