085 4845 823

Maak uw keuze:

Importeur PTH Hout CV werkt met een groot Nederlands dealernetwerk. Wij zijn altijd op zoek naar installateurs en adviseurs die zich ook bij ons als willen aansluiten. Samen staan we immers sterk voor een duurzaam Nederland. Sluit u zich bij ons aan?

De dealers van Fröling

Dealer worden bij Fröling

Training en ondersteuning

Fröling-projecten bekijken

Demoroom Fröling

Zelf een offerte maken?

Aanmelden voor een training

Installateur:

meld je aan voor de informatieve en technische verdieping van Fröling

Alle trainingen worden gegeven bij importeur PTH Hout CV.

De dealers van Fröling Nederland

Zoekt u een Fröling-dealer of een installateur die uw Fröling-ketel kan onderhouden? Of wilt u een offerte aanvragen of meer informatie over de Fröling-ketels?

PTH heeft in Nederland een groot dealernetwerk opgezet. Alle dealers kunnen u voorzien van de benodigde informatie. Vind op de kaart de dealer bij u in de buurt met daarbij alle benodigde contactgegevens.

www.zoek-dealer.nl

Altijd een lokale dealer bij u in de buurt

Uniek dealerprogramma

Samen sta je sterk. Wij zoeken daarom voor alle regio’s in Nederland dealers en installateurs voor verkoop en plaatsing van Fröling-biomassaketels. PTH Hout CV staat garant voor de nodige ondersteuning en unieke oplossingen op het gebied van verkoop en onderhoud van de biomassaketels. Denk hierbij aan praktische IT-systemen, waarmee u onder andere onafhankelijk tot eigen offertes komt en kunt beschikken over alle actuele informatie.

Dealer worden bij Fröling Nederland

Mogen wij u verwelkomen als nieuwe Fröling-dealer? Wij lopen graag met u de markt door om te bespreken waar de commerciële kansen liggen.

Allereerst kunt u het formulier invullen voor meer informatie. Dit verplicht u tot niets. Uiteraard mag u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Training en ondersteuning

Introductietraining
Bent u als dealer/installateur geïnteresseerd in Fröling? Dan nodigen wij u graag uit voor een gratis introductietraining. Deze sessies zijn bedoeld om nader kennis te maken met het merk Fröling en bijbehorende ketelsystemen. Tevens geven we informatie over o.a. de PTH-website, de unieke PTH Portal en de dealervoorwaarden. De PTH Portal is dé tool voor het berekenen van Fröling-biomassa-installaties, offertes en het bewaken daarvan. Klik hier voor de agenda van de komende introductietrainingen.

Technische trainingen
Als wij na de introductietraining besluiten om de krachten te bundelen, geven wij samen uw dealerschap vorm. U mag onze speciale technische trainingen volgen. Deze worden gegeven in kleinere groepen, zodat er ruimte is om dieper in te gaan op diverse (voorkeurs)ketels. Lees verder…

Fröling-projecten die u inspireren!  

Wij delen graag de successen van onze dealers. Via onze referenten en ambassadeurs over heel Nederland leest u enkele verhalen. Wilt u als dealer ook graag een mooi Fröling-project belichten of iets over uzelf vertellen, wij horen het graag! Klik hiervoor op het contactformulier onder in de pagina.

Projecten

Bekijk diverse projecten waar de ketels staan

Demoroom Fröling Nederland

Op het hoofdkantoor van PTH Hout CV in Appelscha is een showroom gerealiseerd. Hierin staan vier à vijf Fröling-ketels opgesteld die allemaal (voor een deel) operationeel zijn. Dit biedt voor u als dealer de volgende voordelen:

  • Technische ondersteuning. Niet alleen tijdens trainingen, maar ook individuele bijeenkomsten.
  • U kunt geïnteresseerden bij ons op locatie een Fröling laten ervaren.

Wilt u tijdens een gesprek met een geïnteresseerde ondersteuning van PTH Hout CV? Geen enkel probleem.

Is voor u de assemblage en/of installatie een uitdaging? Ook dan staat PTH tot uw beschikking! We bieden per project beginassistentie aan.

Contact

Tijdens kantooruren:   085 4845823

Buiten kantooruren:    0900 3765464 € 0,80 p/min

Altijd mailen: info@pthvof.nl