Wij hechten veel waarde aan samenwerking!

Onderscheiden doen we ons op vele manieren. Eén hiervan is dat we met onze eigen oplossingen (toekomstige) dealers ondersteunen met de verkoop en het onderhoud van de biomassaketels. Samen hebben we hetzelfde doel: het initiatief van uw klant tot een succes maken! Want als u het als ondernemer goed doet, doen wij het ook! Samen staan we dus sterk voor een duurzaam Nederland!

Ondersteuning
Bij PTH Hout CV willen we u zoveel mogelijk ondersteunen. Dit doen we door praktische IT-systemen voor u te ontwikkelen waardoor u onder andere onafhankelijk tot eigen offertes komt, informatie kan verstrekken en actuele informatie over de werking van de ketel tot uw beschikking heeft. Natuurlijk hebben we zeer deskundig personeel waarbij u ook uw klantcases en vragen kwijt kunt. We zorgen ervoor dat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierbij kijken we niet alleen naar vandaag en morgen, maar ook verder in de toekomst. Vooruitzien is immers regeren! Met ons “loopt” u regelmatig even rustig door de markt heen, en bespreken we samen waar uw commerciële kansen liggen!

Wat kunt u verder van PTH Hout CV verwachten?

  • Eigen inlogcodes op PTH Portal, PTH Website en PTH Ketelmonitor (incl. push meldingen)
  • 24/7 2e lijns service, zowel telefonisch als assistentie op locatie
  • Scholing van verkoop/buitendienst  en monteurs/installateurs
  • Ondersteuning bij ontwerpen en opstellen offertes
  • Autocad tekeningen voor indeling van technische ruimtes
  • Reclameartikelen en brochures

Mogen wij u verwelkomen als onze nieuwe Fröling dealer worden? Of heeft u meer interesse in biomassa oplossingen.

Wilt u  onder uw eigen naam opereren of wilt u bijvoorbeeld alleen gebruik maken van onze IT oplossingen? Ook dat kan. Wij zijn flexibel en hebben tal van mogelijkheden..

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op als u meer informatie wenst over de verschillende mogelijkheden!

Dealer informatie

Met dit formulier geeft u aan dat u interesse heeft in de Fröling ketels en PTH Hout CV. Na aanmelding zullen wij contact opnemen voor de informatietrainingen. Wilt u alle gevraagde gegevens invullen?

PTH Hout CV de Nederlandse importeur van Fröling

Lokale installateur met landelijke dekking

PTH Hout CV is de importeur van het Oostenrijkse merk Fröling. Fröling biedt een breed scala aan hoogwaardige biomassaketels van 7 tot 1500 kW. Hiermee is voor ieder object een Co2 neutrale oplossing mogelijk of voor handen!

De ontwikkelingen gaan steeds sneller en de klant heeft een legio aan keuzes om duurzaam en zuinig te verwarmen. Ons streven is transparantie in een breed netwerk van gecertificeerde installateurs & dealers. Ons motto is daarbij:

  • Want wie weten het beter dan de experts?
  • En staan elke dag in contact met de klant? 

In onze ogen bent u dit! De ideale combinatie! Want voor alle regio’s in Nederland zoeken we dealers & installateurs voor verkoop en plaatsing van Fröling biomassaketels. 

Marketing
Fröling heeft een wereldwijde herkenbare naam. Dit ondersteunen we met online marketingcampagnes. En natuurlijke hebben we een heel actief retentieprogramma om de klanten uit uw regio te behouden en weer terug te laten komen!

Commercieel
PTH Hout CV zorg ervoor dat de commerciële voorwaarden voor u als ondernemer zeer aantrekkelijk zijn. Zo kunt u vaak een passend voorstel maken die niet alleen goed is voor de klant, maar ook voor u als ondernemer! Dit doen we door goede afspraken te maken met Fröling. We hebben een breed en onafhankelijk portfolio aan Fröling klanten. Daarnaast hebben we ook op het gebied van biomassaketels het meest complete aanbod in de markt met voor u een interessant verdienmodel.

Onderscheidend vermogen
Het merk Fröling staat al meer dan 50 jaar voor de modernste en meest efficiënte biomassatechnologie. Met het personeelsbestand van 600 medewerkers, jaarlijkse productie van 20.000 eenheden en 200.000 werkende installaties wereldwijd is Fröling de grootste fabrikant van biomassaketels.

Jaarlijks vallen de Fröling ketels in ’s werelds grootste innovatieprijs Plus X award, dit is de prijs voor beste merken en producten ter wereld! De innovatieprijs is geïnitieerd om merken, handel en commercie te versterken en consumenten te ondersteunen bij hun aankoopkeuze. Met de Plus X Award zegels van goedkeuring die worden verleend aan producten waarvan wordt aangenomen dat ze tenminste één “Plus X”-factor bezitten. Fröling heeft de kwaliteitszegel voor innovatie, hoge kwaliteit, gebruiksgemak, functionaliteit en ecologie.

Ondertussen dragen alle Fröling ketels tot 100 kW het Oostenrijkse Ecolabel ‘Blue Angel’. Deze wordt toegekend aan producten en diensten die een lagere impact op het milieu hebben gedurende hun gehele levensduur in vergelijking met andere vergelijkbare producten.