085 4845 823

Mogen wij u verwelkomen als nieuwe Fröling-dealer? 

Vul dan het formulier in. Het verplicht u nog tot niets.
Na aanmelding nemen wij contact op voor de informatietrainingen.

Samenwerking tot Fröling-dealer

Samen sta je sterk. Wij zoeken daarom voor alle regio’s in Nederland dealers en installateurs voor verkoop en plaatsing van Fröling-biomassaketels. PTH Hout CV staat garant voor de nodige ondersteuning en unieke oplossingen op het gebied van verkoop en onderhoud van de biomassaketels.

Sluit u zich bij ons aan? 

PTH Hout CV is dé importeur van het Oostenrijkse merk Fröling. Fröling biedt een breed scala aan hoogwaardige biomassaketels van 7 tot 1500 kW. Hiermee is voor ieder object een CO2 neutrale oplossing mogelijk of voor handen!

Als dealer, PTH Hout CV en Fröling hebben we hetzelfde doel: het initiatief van uw klant tot een succes maken! Want als u het als ondernemer goed doet, doen wij het ook. Samen staan we dus sterk voor een duurzaam Nederland!

Ondersteuning

Bij PTH Hout CV willen we u zoveel mogelijk ondersteunen. Dit doen we door praktische IT-systemen te ontwikkelen, waardoor u onder andere onafhankelijk tot eigen offertes komt, informatie kan verstrekken en actuele informatie over de werking van de ketel tot uw beschikking heeft. Natuurlijk hebben wij zeer deskundig personeel in huis, waarbij u ook terecht kunt met uw klantcases en vragen.

Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte bent en blijft van de laatste ontwikkelingen in de markt. Hierbij kijken we niet alleen naar vandaag en morgen, maar ook verder in de toekomst. Vooruitzien is immers regeren! Met ons ‘loopt’ u regelmatig even rustig door de markt heen, en bespreken we samen waar uw commerciële kansen liggen.

Wat kunt u van PTH Hout CV verwachten?

 • Vrijblijvend gebruik van de PTH IT-systemen.
 • Uw eigen dealer-website, welke al geheel gevuld is met alle Fröling-informatie.
 • Alle geverifieerde partners krijgen geautomatiseerd een unieke dealercode. Deze dealercode komt terug op de gepersonaliseerde offerte vanuit de PTH Portal. Door middel van deze unieke dealercode kunt u offertes en gebruikers beheren en blijven de klanten ook online aan u verbonden!
 • 24/7 2e lijns service, zowel telefonisch als assistentie op locatie
 • Scholing van verkoop/buitendienst en monteurs/installateurs
 • Ondersteuning bij ontwerpen en opstellen offertes
 • AutoCAD-tekeningen voor indeling van technische ruimtes
 • Fröling heeft een wereldwijde herkenbare naam. Dit ondersteunen wij met online marketingcampagnes. En natuurlijke hebben we een heel actief retentieprogramma om de klanten uit uw regio te behouden en weer terug te laten komen!
 • Promotiemateriaal en brochures
 • Op het gebied van biomassaketels bieden wij het meest complete aanbod in de markt met voor u een interessant verdienmodel. Bovendien vallen de Fröling-ketels jaarlijks in ’s werelds grootste innovatieprijs Plus X award.
 • Onderscheidend vermogen, want het merk Fröling staat al meer dan 50 jaar voor de modernste en meest efficiënte biomassatechnologie. Met het personeelsbestand van 600 medewerkers, jaarlijkse productie van 20.000 eenheden en 200.000 werkende installaties wereldwijd is Fröling de grootste fabrikant van biomassaketels.

Richard ten Hoor –
hoofd buitendienst

“Onze biomassaketels zijn een prachtige oplossing op het gebied van duurzaam en energiezuinig werken en wonen. De vraag naar onze hout-cv’s neemt dan ook in rap tempo toe. Om de markt goed te kunnen bedienen, werken wij momenteel hard aan de uitbreiding van ons dealernetwerk. Sluit u zich bij ons aan? Voor alle regio’s in Nederland zoeken wij dealers en installateurs voor verkoop en plaatsing van Fröling-biomassaketels.

Ons doel is om heel Nederland te laten profiteren van onze Fröling-ketels. Met name voor grotere bedrijven is het stoken met deze biomassaverbrandingsketels interessant, maar ook kleinere bedrijven en particulieren hebben er veel voordeel van. Het betekent niet alleen een aanzienlijke besparing op de energierekening, maar men stookt ook nog eens CO2-neutraal. Afgaande op andere Europese landen als Oostenrijk en Duitsland hebben onze hout-cv’s zeker de toekomst. Meld u zich daarom vandaag nog aan als nieuwe dealer/installateur en profiteer van onze koploperspositie, kennis en service. Maak samen met ons Nederland duurzamer.”

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen over onze biomassa-oplossingen? Wilt u onder uw eigen naam opereren of wilt u bijvoorbeeld alleen gebruik maken van onze IT-oplossingen? Ook dat kan. Wij zijn flexibel en bieden tal van mogelijkheden. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op.