Altijd een Fröling installateur of -dealer bij jou in de buurt

 

Door PTH Hout CV is een landelijk dealernetwerk opgezet. Iedere Fröling-dealer heeft zijn eigen specialisatie en is actief in één of meerdere sectoren. Er is altijd wel een dealer of installateur in de buurt die u verder kan helpen. Kijk op de kaart voor een dealer in de buurt.

Ontdek met de ketelcheck direct de meest geschikte biomassaketel voor jou.

 

Ontdek in een paar klikken welke biomassaketel het beste geschikt is voor jouw situatie. Ontvang direct gratis een bijpassende offerte.

We hebben geen adres kunnen vinden, zoek opnieuw.

Dealervormen

Advies – Ambassadeurs
Dealer is op de hoogte van alle Fröling-ketels en geeft hierin gericht advies en helpt bij het maken van een keuze. (Onze ambassadeurs die geen actief gebruik maken van de Portal)

Verkoop – Portal gebruik
Dealer geeft naast advies ook een prijs-indicatie af en kan uitleggen waaruit een prijs bestaat inclusief de subsidiemogelijkheden. Het aankoopproces loopt via de dealer.

Installatie – Installeren & Onderhoud
Bij aankoop van een ketel zal deze dealer de installatie van de ketel zelf verzorgen en voert het jaarlijks onderhoud uit. Deze dealer is zelf installateur.

Service & installatie + Storingslijn
Naast het installaeren en het jaarlijkse onderhoud acteert de dealer actief bij storingen en verhelpt deze zelf binnen een redelijk gestelde termijn in overleg met de klant.

  Particulieren | Huiselijke sfeer

         Alle ketels tot 150 kW

 MKB | Zakelijke sfeer

         Alle ketels tot 150 kW

 Agrarische sector

         Alle ketels 7 tot 1500 kW

 Industrieel

         Alle ketels vanaf 150 kW