Zoekt u een Fröling-dealer? Of een installateur?

Door PTH Hout CV is een landelijk dealernetwerk opgezet. Iedere Fröling-dealer heeft zijn eigen specialisatie en is actief in één of meerdere sectoren. Er is altijd wel een dealer of installateur in de buurt die u verder kan helpen. Hieronder vindt u een overzicht van alle Fröling-dealers. U kunt ook uw postcode invoeren onderaan de dealerkaart.

Wilt u een offerte (maken)?

Dat kan heel eenvoudig via de offertetool. Zoek in de landkaart hieronder uw ‘lokale’ dealer en klik op Bereken zelf offerte. Maak een GRATIS account aan en doorloop de stappen in de offertetool totdat u uw GRATIS PDF-offerte kunt inzien. 

Alle Fröling-dealers staan op de kaart:

U kunt ook uw postcode invoeren. Dan ziet u een overzicht met alle dealers binnen straal van 50 km.

We hebben geen adres kunnen vinden, zoek opnieuw.

Dealervormen Nederland

In Nederland hanteren wij verschillende dealervormen voor de verschillende doelgroepen. Deze dealervormen komen terug op de dealerkaart op deze pagina.

Advies – Ambassadeurs
Dealer is op de hoogte van alle Fröling-ketels en geeft hierin gericht advies en helpt bij het maken van een keuze. (Onze ambassadeurs die geen actief gebruik maken van de Portal)

Verkoop – Portal gebruik
Dealer geeft naast advies ook een prijs-indicatie af en kan uitleggen waaruit een prijs bestaat inclusief de subsidiemogelijkheden. Het aankoopproces loopt via de dealer.

Installatie – Installeren & Onderhoud
Bij aankoop van een ketel zal deze dealer de installatie van de ketel zelf verzorgen en voert het jaarlijks onderhoud uit. Deze dealer is zelf installateur.

Service & installatie + Storingslijn
Naast het installeren en het jaarlijkse onderhoud acteert de dealer actief bij storingen en verhelpt deze zelf binnen een redelijk gestelde termijn in overleg met de klant.

  Particulieren | Huiselijke sfeer

         Alle ketels tot 150 kW

 MKB | Zakelijke sfeer

         Alle ketels tot 150 kW

 Agrarische sector

         Alle ketels 7 tot 1500 kW

 Industrieel

         Alle ketels vanaf 150 kW

Installateur: Word ook dealer

U kunt als installateur ook Fröling-dealer worden, mits er aan diverse criteria voldaan kan worden. Neem in dat geval contact op met de importeur PTH Hout CV.