Uitnodiging training PTH | Fröling

PTH Hout CV breidt het dealernetwerk voor Nederland uit en werft actief installateurs en dealers! Hiervoor worden trainings- en voorlichtingsbijeenkomsten gegeven en technische (verdiepings)trainingen.

Stap 1 – Introductietraining

Om te kunnen starten met het dealerschap, wordt u allereerst uitgenodigd om een gratis introductietraining bij te wonen. Deze sessies zijn bedoeld om nader kennis te maken met het merk Fröling en bijbehorende ketelsystemen.

Tevens geven we informatie over o.a. de PTH-website, de unieke PTH Portal en de dealervoorwaarden. De PTH Portal is dé tool voor het berekenen van Fröling-biomassa-installaties, offertes en het bewaken daarvan.

Stap 2 – Technische trainingen (vanaf na de bouwvak 2019)

Als u dealer van PTH | Fröling bent geworden, volgen de technische trainingen. Deze worden gegeven in kleinere groepen, zodat er ruimte is om dieper in te gaan op diverse (voorkeurs)ketels.

Samen maken we het initiatief van uw klant tot een succes! 

We zien uw aanmelding dan ook met plezier tegemoet.

Hieronder een overzicht van de eerstvolgende trainingen:

  Introductie training  

Kennismaking met PTH, Fröling, de Portal en bijbehorende ketelsystemen

Dinsdag 11 juni
9.00-15.00 uur

  Technische training  na de bouwvak

Verdiepingstraining op (voorkeurs)ketels. Deze worden na de bouwvak aangeboden.

Trainingslocatie

De Bult 5
8426 SK  Appelscha
info@pthvof.nl
www.hout-cv.eu
Tel: 085 4845 823

Heeft u een vraag aan PTH Hout CV?

 

Heeft u interesse in een biomassa verbrandingsketel van Fröling? Fröling is de grootste Europese fabrikant van biomassa verbrandingsketels. Of wilt u eventueel het dealerschap aangaan met PTH Hout CV om de biomassa verbrandingsketels te verkopen en te plaatsen ? Of wilt u algemene informatie over de ketels, over Fröling of over PTH Hout CV? Kies het juiste formulier voor uw informatie en vul alle gevraagde gegevens in. Daarna nemen wij contact met u op.