Wil je werken bij een leuk bedrijf?

Functie:  Monteur

 
 
Omschrijving

Nederland zet stappen in duurzaamheid en dat zien wij als PTH Hout CV terug in de groeiende aanvragen. In verband met de oplevering van diverse projecten, hebben wij per direct ondersteuning nodig bij onze assemblagewerkzaamheden.

Wij zoeken iemand die geïnteresseerd is in deze nieuwe markt. Specifieke ervaring in biomassaverbrandingsketels is niet noodzakelijk, maar moet zeker wel de nieuwsgierigheid prikkelen.

Als nieuwe medewerker voer je samen met een ervaren kracht de werkzaamheden uit. Voor sommige klussen ben je meerdere dagen van huis.

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?

Stuur dan vóór 1 maart a.s. een motivatie met cv naar info@pthvof.nl. Voor meer informatie, tel: 085 4845 823

Heeft u een vraag aan PTH Hout CV?

 

Heeft u interesse in een biomassa verbrandingsketel van Fröling? Fröling is de grootste Europese fabrikant van biomassa verbrandingsketels. Of wilt u eventueel het dealerschap aangaan met PTH Hout CV om de biomassa verbrandingsketels te verkopen en te plaatsen ? Of wilt u algemene informatie over de ketels, over Fröling of over PTH Hout CV? Kies het juiste formulier voor uw informatie en vul alle gevraagde gegevens in. Daarna nemen wij contact met u op.