085 4845 823

Fröling levert al vanaf 1961 hoogstaande biomassaverbrandingsketels

Vanaf het begin heeft Fröling zich gericht op het zo efficiënt mogelijk gebruik maken van hout als energiebron. Door tal van baanbrekende innovaties en voortdurende ontwikkeling kan een uniek assortiment worden aangeboden. Efficiënte verwarmingstechnologie van eengezinswoningen tot industriële toepassingen in een vermogensbereik van 7 – 1500 kW.

Fröling mag jaarlijks gerenommeerde prijzen in ontvangst nemen, evenals belangrijke energielabels. Het maakt het innovatieve Fröling absoluut uniek in deze branche. Een echte koploper, die graag door andere merken wordt gekopieerd. 

Er zijn inmiddels wereldwijd meer dan 200.000 installaties van Fröling in bedrijf. In Nederland zijn inmiddels ook honderden Fröling-installaties te vinden. Sommige ketels zijn door het plegen van het juiste onderhoud zelfs al meer dan dertig jaar oud!

Importeur
Ieder land heeft een officiële importeur. In Nederland is dit PTH Hout CV. De Fröling-producten worden allemaal in het eigen thuisland Oostenrijk ontwikkeld en geproduceerd, waardoor de A-kwaliteit gewaarborgd is.

[ft_timeline category=”10″ design=”14″ daysofweek=”off” align=”alternate” effect=”swing” order=”desc” date-format=”d-m-Y” post-number=20 icon=”yes”]