> Klik op de afbeelding voor de laatste nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws rondom PTH & Fröling? Vul dan uw gegevens in, dan ontvangt u de volgende nieuwsbrief gewoon in uw mailbox.
  • Wij zullen uw inschrijving (e-mailadres) enkel gebruiken voor het verzenden van de PTH Fröling nieuwsbrief. Deze zal ongeveer 1 x per maand verschijnen en staat vol met informatie over PTH-, Fröling-updates. Graag wijzen wij u op het volgende. Door het formulier in te vullen, laat u persoonlijke gegevens bij ons achter. Deze gegevens hebben wij nodig om u goed van dienst te kunnen zijn en worden enkel voor dit doeleinde gebruikt. Wij versturen de gegevens beveiligd via de modernste technieken. Wie niets met de gegevens te maken heeft, kan dus ook niet bij uw gegevens. Uw rechten m.b.t. uw privacy leest u hier: PRIVACYVERKLARING

Heeft u een vraag aan PTH Hout CV?

 

Heeft u interesse in een biomassa verbrandingsketel van Fröling? Fröling is de grootste Europese fabrikant van biomassa verbrandingsketels. Of wilt u eventueel het dealerschap aangaan met PTH Hout CV om de biomassa verbrandingsketels te verkopen en te plaatsen ? Of wilt u algemene informatie over de ketels, over Fröling of over PTH Hout CV? Kies het juiste formulier voor uw informatie en vul alle gevraagde gegevens in. Daarna nemen wij contact met u op.