085 4845 823

Tanksystemen

Gelaagde tank

Opslagvolume 300 – 2.200 liter

Warmteopslag - verbrandingsketel van Froling Duurzaam verbranden met biomassa ketels PTH Hout CV

Gelaagde tank

Verfijning tot in de details! Met de Eco-cell gelaagde tank van Fröling bieden wij u een warmte-management-concept dat indruk maakt met zijn speciale voorzieningen voor optimale opname en verdeling van energie.

De temperatuur lagen, nauwkeurig tot op de centimeter, garanderen maximale energieopbrengst en lage bedrijfskosten. Ongeacht het gebruik in combinatie met brandhout- of pelletverwarming, olie of gas gestookt, zonnepanelen, warmtepompen of warmteterugwinning is de Ökocell gelaagde tank de ideale oplossing voor warmteopslag.

Voordelen:

  • Kan perfect gecombineerd worden met verschillende warmte-generatoren
  • Hoge opbrengst door nauwkeurige temperatuur gelaagdheid in de tank
  • Hoge thermische prestaties dankzij CFK-vrije isolatie
  • Communicatie tank oplossingen mogelijk
  • Lambdatronic besturing  voor state-of-the-art energiebeheer
  • Lage bedrijfskosten

 

Altijd een Fröling-specialist in de buurt

Bekijk ons landelijk dealernetwerk. Iedere Fröling specialist heeft zijn eigen specialisatie en is actief in één of meerdere sectoren. Er is altijd wel een specialist in de buurt die u verder kan helpen.

> Technische details

> Brochure bekijken

> Informatie & Advies

Communicerende gelaagde tanks

Dankzij hun intelligente metingen kunnen Froling gelaagde tanks eenvoudig in de stookruimte worden geïnstalleerd. En in kamers met lage plafonds biedt Froling nog meer.

Er kunnen maximaal vier korte, slanke tanks worden samengevoegd met een exacte temperatuurlaag in alle tanks. Een ander voordeel is de snelle en eenvoudige montage, waarbij de tanks slechts 80 mm uit elkaar staan.

 

De gelaagde tanks kunnen zowel in een rij als onder een hoek worden opgesteld: Hierbij worden de aansluitkoppelingen in het midden onder een hoek van 90° op de gelaagde tank gemonteerd.

Aanschaf, Informatie & Advies

Bent u overtuigd van dit product? Wilt u het aanschaffen of meer informatie? Of heeft u een algemene vraag over het bedrijf? U kunt op verschillende manieren meer informatie krijgen.

Vraag meer informatie aan over alle Fröling producten