085 4845 823

Tanksystemen

Solar gelaagde tank

Opslagvolume 700 – 2.200 liter

Warmteopslag - verbrandingsketel van Froling Duurzaam verbranden met biomassa ketels PTH Hout CV

Solar gelaagde tank

Solar-gelaagde tanks van Fröling zijn voorzien van een indrukwekkend warmtemanagement concept dat zorgt voor een optimale energie-inname en opslag in het bijzonder. Met deze Solar-gelaagde tank kunt u gemakkelijk Solar energie integreren. 

Voordelen:

  • Opslaan van restwarmte
  • Combinatie met andere warmtebronnen
  • Hoge opbrengst door nauwkeurige temperatuur gelaagdheid in de tank
  • Hoge thermische prestaties dankzij CFK-vrije isolatie
  • Communicatie tank oplossingen mogelijk
  • Lage bedrijfskosten
  • Geïntegreerde zonne-energie in uw systeem

 

Altijd een Fröling-specialist in de buurt

Bekijk ons landelijk dealernetwerk. Iedere Fröling specialist heeft zijn eigen specialisatie en is actief in één of meerdere sectoren. Er is altijd wel een specialist in de buurt die u verder kan helpen.

> Technische details

> Brochure bekijken

> Informatie & Advies

Communicerende gelaagde tanks

Dankzij hun intelligente metingen kunnen Froling gelaagde tanks eenvoudig in de stookruimte worden geïnstalleerd. En in kamers met lage plafonds biedt Froling nog meer.

Er kunnen maximaal vier korte, slanke tanks worden samengevoegd met een exacte temperatuurlaag in alle tanks. Een ander voordeel is de snelle en eenvoudige montage, waarbij de tanks slechts 80 mm uit elkaar staan.

 

De gelaagde tanks kunnen zowel in een rij als onder een hoek worden opgesteld: Hierbij worden de aansluitkoppelingen in het midden onder een hoek van 90° op de gelaagde tank gemonteerd.

Aanschaf, Informatie & Advies

Bent u overtuigd van dit product? Wilt u het aanschaffen of meer informatie? Of heeft u een algemene vraag over het bedrijf? U kunt op verschillende manieren meer informatie krijgen.

Vraag meer informatie aan over alle Fröling producten