085 4845 823

Kies uit
één van de

dealers in nederland

Dealer zoeken:
Geef uw locatie op, geef de straal in km aan en klik op ‘zoeken’

Waar bent u naar op zoek?

A. Sectoren

Een afzonderlijke aanpak vanuit eigen specialisatie hebben onze dealers in de praktijk gebracht en kunnen u adviseren over uw Fröling. Iedere doelgroep krijgt de aandacht die nodig is. De Fröling-dealers zijn onderverdeeld in drie sectoren: particulier, zakelijke en/of agrarisch.

B. Vormen

De Fröling-dealers hebben allemaal dezelfde kennis van de Fröling-ketels en zullen u ondersteunen bij uw traject:

45º Advies: Dealer is op de hoogte van alle Fröling-ketels en geeft hierin gericht advies en helpt bij het maken van een keuze. (Onze ambassadeurs die geen actief gebruik maken van de Portal)

90º Advies + Verkoop: Dealer geeft naast advies ook een prijsindicatie af en kan uitleggen waaruit een prijs bestaat inclusief de subsidiemogelijkheden. Het aankoopproces loopt via de dealer.

180º Advies + Verkoop + Installeren: Bij aankoop van een ketel zal deze dealer de installatie van de ketel zelf verzorgen en voert het jaarlijks onderhoud uit. Deze dealer is zelf installateur.

360º Advies + Verkoop + Installeren + Storingsdienst: Naast het installeren en het jaarlijkse onderhoud acteert de dealer actief bij storingen en verhelpt deze zelf binnen een redelijk gestelde termijn in overleg met de klant.

Wist u dat…

… PTH Hout CV een landelijk dealernetwerk heeft van

41

dealers, die gespecialiseerd zijn in het biomassamerk Fröling. U vindt altijd een dealer in de buurt, die u kan begeleiden bij uw aankoop en/of de 1e lijns service van uw ketel kan verzorgen. PTH Hout CV en Fröling staan als 2e en 3e lijns klaar. We kunnen hiermee garanderen dat we binnen 4/5 uur op locatie zijn. Hiernaast zijn de meest voorkomende onderdelen op voorraad en binnen 24 uur geleverd, dit geldt ook voor ketels ouder dan 20 jaar.