085 4845 823

Besturing Lambdatronic P 3200

Met de ketelbesturing Lambdatronic P 3200 en touchdisplay gaat Froling de toekomst in. Het intelligente besturingsmanagement maakt opname van tot 18 verwarmingscircuits, tot 4 buffertanks en tot 8 warmwatertanks mogelijk. De bedieningseenheid waarborgt een overzichtelijke weergave van de werkingscondities. De optimaal gestructureerde menuopbouw zorgt voor een eenvoudige bediening. De belangrijkste functies zijn gemakkelijk te kiezen via symbolen op het kleurendisplay.

Besturing Lambdatronic P 3200

Uw voordelen:

  • Exacte regeling van de verbranding door lambdabesturing met breedbandsonde
  • Grote, overzichtelijke bedieningseenheid

NIEUW! 7“ Touch-display

Uw voordelen:

  • Individuele inrichting van het eigen verwarmingssysteem
  • Nog comfortabelere bediening van de ketel door het grotere touch-display
  • Ketelbedieningsapparaat met touch-display

Toebehoren voor nog meer comfort:

Ruimtevoeler FRA

Met de slechts 8×8 cm grotere ruimtevoeler FRA kunnen de belangrijkste bedrijfswijzen van het toegewezen verwarmingscircuit uiterst eenvoudig ingesteld resp. geselecteerd worden. De FRA kan zowel met als ook zonder ruimtethermostaat worden aangesloten. Dankzij het instelwiel is een verandering van de kamertemperatuur van tot ± 3°C mogelijk.

Kamerbedieningsapparaat RBG 3200

Een nog groter comfort bereikt u met het kamerbedieningsapparaat RBG 3200. De verwarmingsnavigatie gebeurt comfortabel vanuit de woonkamer. Op het bedieningsapparaat van 19×8 cm kunnen alle belangrijke waarden en statusmeldingen op uiterst eenvoudige wijze worden afgelezen en alle instellingen kunnen met een druk op de knop worden uitgevoerd.

Kamerbedieningsapparaat RBG 3200 Touch

De RBG 3200 Touch overtuigt door de nieuwe touchpad-interface. Door de gestructureerde menuopbouw kan het kamerbedieningsapparaat heel gemakkelijk en intuïtief worden bediend. Het circa 17×10 cm grote bedieningsapparaat met kleurendisplay geeft de belangrijkste functies in één overzicht weer en stelt de achtergrondverlichting automatisch in naargelang de lichtomstandigheden. Het kamerbedieningsapparaat wordt via een busleiding met de ketelbesturing verbonden.

Uw verhaal

Onze ambitie is gasvrij verwarmen en CO2 neutraal stoken door in Nederland biomassa als brandstofkeuze nummer één op de kaart te zetten. Helpt u ons mee? Dat kan onder andere door uw verhaal als gebruiker van een Fröling met anderen te delen. Dit ter inspiratie en motivatie. Klik hier voor meer informatie: