085 4845 823

Tanksystemen

H3 Hygiënisch gelaagde solartank

Opslagvolume 700 – 2.000 liter

Warmteopslag - verbrandingsketel van Froling Duurzaam verbranden met biomassa ketels PTH Hout CV

H3 Hygiënisch gelaagde solartank

De Froling H3 hygiënische gelaagde zonneboiler is een warmwaterboiler, gelaagde boiler en gelaagde zonneboiler in één. Twee krachtige zonne-elementen garanderen een efficiënte zonne-integratie.

Twee extra krachtige zonne-elementen maken een efficiënte integratie van zonne-energie mogelijk in combinatie met de H3 hygiënische zonne-gelaagde tank. Het gegolfde roestvrijstalen warmwaterleidingelement dat door de tank loopt, koelt het onderste deel van de tank optimaal door het sanitair warm water voor te verwarmen. De lage temperaturen aan de onderkant van de tank maken een lage retourtemperatuur naar de collector mogelijk en daarmee een extreem efficiënte benutting van de zonne-energie-instraling (tot 70% meer energieopbrengst afhankelijk van het collectortype).

Informatie:

Altijd een Fröling-specialist in de buurt

Bekijk ons landelijk dealernetwerk. Iedere Fröling specialist heeft zijn eigen specialisatie en is actief in één of meerdere sectoren. Er is altijd wel een specialist in de buurt die u verder kan helpen.

> Technische details

> Brochure bekijken

> Informatie & Advies

Communicerende gelaagde tanks

Dankzij hun intelligente metingen kunnen Froling gelaagde tanks eenvoudig in de stookruimte worden geïnstalleerd. En in kamers met lage plafonds biedt Froling nog meer.

Er kunnen maximaal vier korte, slanke tanks worden samengevoegd met een exacte temperatuurlaag in alle tanks. Een ander voordeel is de snelle en eenvoudige montage, waarbij de tanks slechts 80 mm uit elkaar staan.

 

De gelaagde tanks kunnen zowel in een rij als onder een hoek worden opgesteld: Hierbij worden de aansluitkoppelingen in het midden onder een hoek van 90° op de gelaagde tank gemonteerd.

Aanschaf, Informatie & Advies

Bent u overtuigd van dit product? Wilt u het aanschaffen of meer informatie? Of heeft u een algemene vraag over het bedrijf? U kunt op verschillende manieren meer informatie krijgen.

Vraag meer informatie aan over alle Fröling producten