085 4845 823

Tanksystemen

Unicell NT-S warmwatertank

Opslagvolume 200 – 500 liter

Warmteopslag - verbrandingsketel van Froling Duurzaam verbranden met biomassa ketels PTH Hout CV

Unicell NT-S warmwatertank

Niet alleen bij het verwarmen, maar ook bij de warmwaterbereiding kan veel energie worden bespaard. In dit opzicht slaan Froling en de Unicell nieuwe wegen in. De vacuümemaillering en magnesiumbeschermingsanode beschermen tegen corrosie en zorgen voor weerstand tegen hoge temperaturen en een lange levensduur. Of het nu gaat om een ​​optimaal warmwaterbereidingssysteem voor elke warmteketel of om een ​​efficiënte zonneboiler: de Froling Unicell is veelzijdig inzetbaar en garandeert een efficiënte en hygiënische warmwaterbereiding.

De Froling Unicell NT-S maakt een efficiënt gebruik van zonne-energie voor de verwarming van sanitair water mogelijk. Het onderste element is rechtstreeks aangesloten op het zonnepanelensysteem. Het bovenste verwarmingsoppervlak zorgt voor extra warmte, waardoor de zonne-energie het hele jaar door gebruikt kan worden. Ook is het mogelijk om voor extra verwarming te zorgen door middel van een elektrisch verwarmingspatroon, apart verkrijgbaar.

Altijd een Fröling-specialist in de buurt

Bekijk ons landelijk dealernetwerk. Iedere Fröling specialist heeft zijn eigen specialisatie en is actief in één of meerdere sectoren. Er is altijd wel een specialist in de buurt die u verder kan helpen.

> Technische details

> Brochure bekijken

> Informatie & Advies

Communicerende gelaagde tanks

Dankzij hun intelligente metingen kunnen Froling gelaagde tanks eenvoudig in de stookruimte worden geïnstalleerd. En in kamers met lage plafonds biedt Froling nog meer.

Er kunnen maximaal vier korte, slanke tanks worden samengevoegd met een exacte temperatuurlaag in alle tanks. Een ander voordeel is de snelle en eenvoudige montage, waarbij de tanks slechts 80 mm uit elkaar staan.

 

De gelaagde tanks kunnen zowel in een rij als onder een hoek worden opgesteld: Hierbij worden de aansluitkoppelingen in het midden onder een hoek van 90° op de gelaagde tank gemonteerd.

Aanschaf, Informatie & Advies

Bent u overtuigd van dit product? Wilt u het aanschaffen of meer informatie? Of heeft u een algemene vraag over het bedrijf? U kunt op verschillende manieren meer informatie krijgen.

Vraag meer informatie aan over alle Fröling producten